lördag - outfits tävling





Hej , vaknade nyss, hur har ni sovit ?
Idag ska jag inte göra så mycket, bara slappna av , ta en tur ner till stan' och se om jag kanske hittar något :) Behöver en ny väska , jag gillar emmas väska från H&M , men vet inte .

Systemkamera köp kommer snart , ska ha en till pappas födelsedag , i november , han vill att jag ska vara fotograf , jättekul ! Så en sån kommer snart ! :D

egen domän ?


Ska kanske skaffa egen domän, ikväll!! :D
Vad ska jag heta isåfall ?
Hjälp kanske? :D

dagen i bilder

Hey , hemma nu ! Stresstress imorse , men hann iaf till bussen !

Jo , folk frågade vart jag skulle , jag skulle till täby centrum med emma . Jag tog bussen till buss.s och mötte upp emma där , vid 11 tog vi stockholms bussen till rosgals näsby trafikplats , sen bytte vi till en till täby . c , dagen har varit super , lite krångel på vägen tillbaka men det gick bra !

Här har ni också dagen i bilder!





FÖRSOVIT MIG!!

SHIIIIIIIIIIT HAR FÖRSOVIT MIG , VÄCKARKLOCKAN RINGDE INE ÅTTA , SHITSHITSHIT , SKA JU FAN TILL BUSSEN SNART !!!

JAG SKRIVER NÄR JAG KOMMER HEM !!!

puss :)

hearts




Måste bara påpeka en sak med dessa bilder , att ni ser att dom är lite genomskinliga , dom ska vara så och är redigerade så ! :)

Jag såg nyss DH - Desperata hemmafruar som jag kallar det - fan vad bra det var , någon annan som tittat på det ? Åååh , är så jävla kär i programmet så jag vet inte vad ! Någon annan som är smått beroende som jag ?

Snart kommer fototävling eller outfitstävling , vilken av dom?
Det skulle vara kul med en tävling , har haft det en gång , allt blev kaos och jag var tvungen att avbryta tävlingen , vilket var ganska tråkigt.. Men vad tycker ni?

Återkommer förmodligen snart med " tre saker ni inte visste om mig ;) kul va? nu ska ni få möta mina rädslor och roligheter !

pouline
du är bäst ! :D

Vi ses imorgon


Nu ska jag gosa ner mig framför tvn och zappa fram till grey's och sen inspelade desperata hemmafruar !

Imorgon kommer jag igen , inte blir ni av mig mig ;)
Imorgon kommer ni få " tre saker ni inte visste om mig " en massa inlägg och bilder .

Imorgon ska jag inte göra så mycket , på torsdag dras det till täby centrum med emma som jag inte träffat på länge . Någon annan som ska dit ? Det är så himla skönt med lov ! Man kan bara pooooooofff och sluta tänka , det behövs lixom inte ! Man kan bara slappna av med kompisar eller tillbringa eran tid framför tvn .. Det har jag gjort för det mesta ,

Vad ska ni göra/gjort på lovet då?
Vi ses imorgon änglar !

JAG BLIR SÅ HIMLA GLA'


Herregud vad gla' jag blir ! Jag älskar sånna här kommentarer , tack ! Ni förstår verkligen inte hur mycket jag uppskattar detta ! Kyss till er alla !!! ♥

Nu har dom flesta av er kommenterat vad ni tycker om min blogg , tack för allt ni har skrivit , alla tips ni har gett mig , och era fina kommentarer , blir nästan såhär töntigt tårögd ;') Haha , tack roxanna för tipset btw , uppskattar varende liten kommentar , även om det är dålig kritik , då vet jag ju vad jag ska bättra mig på m.m

Ha en fortsatt bra kväll ! Återkommer förmodligen snart igen ! :*

a question


Vad tycker ni egentligen om min blogg ?
Det är en fråga som jag har ställt mig , det skulle vara kul att veta varför ni läser min blogg !
Så nu kommer jag sitta här och vänta på era svar och se varför ! Åååh vad kul det ska bli !

Nu har Louise åkt hem , gick med henne en bit till bussen , och fick passa på att ha mina nya uggs , dom är så himla bekväma ! Ni måste köpa ett par ! Kameran laddas klart närsomhelst , då jävlar kommer bilder alltså !

Svara på frågan babes , vad tycker ni om min blogg?

Louise's och min lyckade kväll :*


Hej , sitter här nu med Louise , mamma och jag hämtade upp henne vid busstation igår och sen åkte vi till macdonalds .

Igårkväll var vi uppe till 12 och sen somnade vi och vaknade inatt vid fyra och kunde inte somna igen , så vi la uppe och skratta och pratade .

 Sen somnade jag om vaknade ett antal gånger av att Louise's väckarklocka ringde , den femte gången skrek jag " svara förfan ! " Hon bah " Elsa det är min väckarklocka " Jag bah " jaha " Sen typ fem minuter senare hade jag glömt att hon sa att det var hennes väckarklocka och jag skrek igen att hon skulle svara i telefonen , då började hon skratta jättemycket , sen somnade jag om igen och vaknade av att Louise's huvud var en halv centimeter bort från mig och jag blev ju skit rädd och skrek !
 Så igårnatt/kväll var väl lyckad !

Hur var eran kväll ?

Hemma och ont i nacken


spin spin spining around
Har preics kommit hem , har jätte ont i nacken . Somnade i bilden mot min systers axel , sen vaknade av att mamma tutade förfullt när vi var hemma . Shit vad rädd jag blev !

Det var okej på ikea , jag fick fotoram , det var det ända , dom hade inte fått in några laptop bord än , så jag blev ganska tjurig . Snart kommer saknaden louise hit , hon ska sova här . Det ska bli jättekul ! Har inte träffat henne sen sommarlovet tror jag !

Har sovit så att mitt hår står just nu rakt upp ! Så det måste jag fixa innan louise kommer . Rummet måste också städas , ja . Ganska mycket att göra innan hon kommer hit . stress stress , fast tror nog inte att hon bryr sig om det är lite stökigt , eller?

Skitsamma , städar lite ändå , hare !

IKEA


Varning för långt inlägg ! ♥
Dagens elsa !
Godmorgon ! Sovit gott? Själv har jag sovit uselt , mådde illa hela natten , men det känns mycket bättre nu !

Snart dras det till ikea , själv tycker jag att det brukar vara jättetråkigt att gå runt där, men behöver ett nytt laptop bord och ett skrivbord till mitt rum , så när det gäller mig så kan jag hänga med :)
Tänkte köra på uggs idag , men det är regnväder så icke sa nicke .

Fan vad tråkigt väder det är nu! Blir så himla less . Ja , jag vill ha tillbaka sommar ! Men man kan ju ändå inte tacka nej till höst ! Dom superdyper gosiga halsdukarna och mössorna och bäst av allt , uggs !
Igår kväll kom felix och belmin bara helt plötsligt ! Men det var kul att få lite underhåll , killarna är ju också så himla sköna , mina gullungar ^^ hehe , dom kom vid nio och gick hem vid elva , haha . Dom brukar komma sådär när och var , men det förvånar mig inte !

Flesta av er har sagt att ni har viljat ha någn tävling , bara det att jag inte vet vilken , funderar på fototävling , för det är ju verkligen jättemånga fotobloggar där ute , eller kanske outfittävling , att man skickar in en outfit sen röstar man ! Säg vad ni tycker !

Oj ser man på , det blev ett ganska långt inlägg !

Elsa ♥ färgade strumpbyxor


lookbook - älskar verkligen lookbook ! collage gjort av lina
Har precis kommit hem från stan , har inge batteri i min kamera så kan inte fotografera några bilder , men har köpt strumpbyxor , lila och blåa , det låter lite clownigt , men dom är fina . Dom kommer förmodligen på bild snart , och sen ett par glansiga leggins .. Mmmmme like :*

Tycker själv väldligt mycket om strumpbyxor , man kan verkligen ha det till allt , idag hade jag ett par svarta till mina converse och en lång kofta från ginatricot , tyvär har vi inte ginatricot i lilla norrtälje . ;(
Funderar på någon tävling , vad tycker ni?

Kandee


Är hennes tröjor bara inte för fina ! Måste verkligen ha en sån , och tjocktröjan är ett
måste !!

Nu ska jag gosa ner mig framför tvn och bara slappa , zappa mellan kanalerna och hoppas på att hitta någe bra program , någon som vet ?

Vi hörs imorgon babes !

Bibloteket


Godmorgon ! såhär ska jag se ut idag !
Min väckarklocka skulle ringa vid åtta , men jag vaknade själv vid halv så jag bestämde mig för att gå upp istället .

Nu undrar ni säkert varför jag är uppe så himla tidigt , jo , jag och min kära syster som bor i Skövde var på bibloteket för ett par månader sen . Hon lovade att hon skulle lämna tillbaka böckerna innan hon skulle hem till Skövde igen , men inte blev det av alls . Så nu får man själv packa handväskan full med böcker och ta bussen vid 10 till busstation för att ta hennes ansvar , wiiihoo ! Men det kan ju också vara riktigt skönt att bara vara på bibloteket , behöver också låna andra boken av " twilight " såå :)

Nu ska jag locka håret och fixa mig lite , hare !

Förresten tack för att fina kommentarer om uggsen !

♥ rock my world


Nu dras det snart ifrån datorn , herregud , har bara segat framför datorn idag , man får ju vara lite social också , jag ska faktiskt gå ut med min hund nu !

Vi hörs imorgon ! ♥

Lägg mig gärna på bloglovin , skulle uppskattas mycket - rock my world !

Uggs - sheperd



H
ej , hemma från staden nu , uggsen är helt underbara , vad tycker ni om dom?
Jag älskar dom , ååh , dom kommer jag använda väääääldigt flitigt i vinter.
Allt bra med er ?

Med mig är det utmärkt iallafall, ikväll kommer min systers kompis linnea , det blir väl trevligt , har precis ätit lunch och detta blir dagens sista inlägg ,
Ha en underbar kväll !

ses imorgon ! :)

nu dras det till stan


bild från annas blogg
Nu dras det ner till stan , ska locka håret !
Vi hörs !

" 'cause i felt this deep conection , when you look in my eyes "


" lever man livet , får an ta konsekvenserna "

help?


en härlig morgon med sofismode !
jag behöver verkligen hjälp med en grej , har drivit bloggarna ;
fotopassion.blogg.se
leeimage.blogg.se
också , jag vill byta tillbaka till någon av dom .. snälla , vad tycker ni?

H
ej , ja , behöver verkligen hjälp , det är ju vad mina läsare tycker , om det är onödigt eller om ni kan hänga med mig till en av dom bloggarna , ni bestämmer , det är upp till er ..

Natten har varit sådär , vaknade fyra , sen halv åtta , sen 10 över åtta , och bestämde mig för att gå upp  , hehe, onödigt inlägg , men hur har ni det denna morgon? :)

puss på nosen

Town



ledsen för suddiga bilder -
halsduk - åhels , randig tröja - H&M
dagens elsa
har varit på stan idag , handlade converse , leggins , strumpbyxor , trosor .
Först åkte vi till "SKOMAN" och tittade , hittade äkta uggs till ett bra pris . Mammi är väldigt rar och tänker köpa dom till mig imorgon , låga/höga bruna/svarta, vad tycker ni? Köpa dom ska jag iallafall :) Idag körde jag på lockigt med hippieband , coooolt :D

Ledsen att jag har varit dålig på att blogga .. Förlåter ni mig?
HÖSTLOV FAN ! Åååååååååååååååååååh vad skönt .. Om fem minuter börjar bloggawards , ska ni titta? , ska jag ! :D

haha , ledsen för alla smailisar , men är på smailishumör ! :D :)

BESLUTSÅNGEST


BTW , SKA KANSKE BYTA BLOGG TILL - MODIST.BLOGG.SE ELLER BYELSA.BLOGG.SE
VAD TYCKER NI?
ÄLSKAR BILDERNA PÅ M-K OH ASLHEY !
okej , jag har väääldigt mycket beslutsångest, har lagt mina tankar på canon på hyllan och ägnar mig mer åt NIKON D40 , är den bra ? Någon som har en sån , skulle gärna vilja veta hur den ät m.m
TACK PÅ FÖRHAND !!

Hejsan !
Dagen har rullat på , efter skolan så missade jag förstås bussen , så pappa kom och hämtade mig :) Så nu sitter jag här ska fixa min design senare , hjälp mig jättegärna angående nikon D40 , !!!!

PUSS

NIKON vs. CANON


jag har en fråga till er , ska köpa en canon EOS 20D , och min fråga är , vilken av sorten nikon och canon är egentligen bäst? ja jag vet , massa med tjat om att det handlar om den som står bakom kameran , men kvaliten på bilderna ? ÄR VERKLIGEN DESPERAT !!

Ja , min dag har varit helt perfekt , skoldagen flöt på som ett vattenfall , efter skolan drogs det hem till emma , alltid lika kul att vara med den gullungen , iallafall , efter det åkte vi till donken .. jaaaaaaaaa , jag vet vad ni tänker , gud vilket litet svullo :o ;o men nejnej , inte ofta alls som jag är där :)

sen måste jag faktiskt erkänna att jag hade lust att vara ganska barsnlig så det drogs till rutchelkanan , kunde bara inte motstå !!! HAHA , och vår slutsats blev - elsa kan verkligen inte klättre upp från rutchelkanan , och emma är väldigt elak mot elsa när hon kommer åkande på mage ! haha , jo det var så att jag kom farandra på magen och rullade ner på marken , då satte sig lixom emma pååå mig .. haha , efter det dog vi av garv :) heeh , jaa , sjukt långt , ni som läser det är verkligen värda en stor blöt puss ! :D

SVARA PÅ FRÅGA ! VILKEN ÄR BÄST , NIKON vs. CANON !

Lördag - designdax

Tjaabba :)
Nu ska jag fixa min design , de kommer ta en tid . men ni kan väl underhålla mig med omtänksamma kommentarer ? ;)

meningslöst inlägg , men känner mig oaktiv :)
puss !♥

This is me , take it , or leave it


adidas is the shit ! :)
H
ej !
Allt bra med er? :)
Med mig är det urmärkt , har fixat tillbaka min design men med en anna bild i headern , det är inte jag på bilden ! en bild från leesmoking , dom har verkligen jättevackra bilder :)
Gjorde ju en ny design igår , men kände att denhär är jag ! :)

Idag i skolan hände det inte mycket , vanliga lektioner , sista lektionen hade vi KEMI , ibörjan var det skit tråkigt men när man kom in på det så blev det faktiskt ganska intressant , för det enda vi behövde göra var att sitta stilla och skriva lite , så , nemoproblemo med mig :) haha , hon brände några saker som metall m.m .. det var kul att se .

Nu ska jag fixa till min lösnagel som faktiskt gick av :(

kysshej

EDBLAD & COMPANY


edblad & company - favvoaffär :)
Hej , sitter nu här och myser framför datorn , fixat design som tog ca. 40 minuter, blev faktiskt nöjd för en gångs skull , vad tycker ni om den? :)

Ikväll blir det förmodligen jag + "om jag kunde drömma " , många har frågat om den verkligen är bra, och innan ni andra frågar samma sak så kan jag svara , ja , det är verkligen jättebra ! REEAD IT !!! :D

Idag direkt efter skolan åkte jag direkt ner till stan med mammi för att handla nya jeans , lösnaglar , och halsduk :) är supernöjd med allt , läsnöglarna fixade jag på nu . älskar att ha långa naglar :) haha :)

nu ska jag äta ! återkommer kanske ikväll :)

om jag kunde drömma


jag.kan.inte.sluta.läsa

Tjenare :)
Sitter nu framför tvn och tittar på "desperate housewiews " är kind of beroende av det programmet , något annat som jag också är beroende av är twilight boken " om jag kunde drömma " . Folk som inte har läst böckerna tycker att folk som läser böckerna och folk som är beroende av böckerna är töntiga , tro mig . Det trodde jag med , men sen började jag läsa boken . Den är superbra ! Jag föredrar den !

Sista inlägget för idag , men återkommer självklart imorgon ..

Hoppas att ni kommer att ha en bra kväll ! :)

Tisdag - just nu


jag just nu , drickyogurt . haha  jag vet, det ser ut som om jag har mer smink än på det ena ögat , men luggen skuggar de ena ögat, just därför :)
Hej sötnosar !
Hoppas att allt är bra med er ? Med mig är ned utmärkt iallafall , har precis kommit in i värmen . Dagen har varit helt okej faktiskt , inge speciellt jobbiga lektioner . Vi slutade hlv två - sjuuuuukt tidigare än vad vi brukar göra - så vi stog och väntade på bussen vid skolan i minst en kvart , sen kom vi ner till busstationen då jag väntade ytligare en kvart minst på min buss hem , och nu , äntligen hemma .

Det är verkligen svinkallt ute , mina fina beiga uggs åker säkert på imorgon :)

Måndag


tjabba !
Har precis kommit från bussen, skoldagen har varit helt okej faktiskt . först hade vi matematik ,  wiiiiiiiho !!!
Sen så har dagen bara rullat på , och rätt som det var så var skolan slut . jag tog busen från skolan till busstationen och sen buss hem till mig (: det gick bra som vanligt.

dagens outfit består av , långt blå-lila kofta från gina, linne från H&M , strumpbyxor från åhlens och sist halsduk från H&M , jätteskönt med halsduk nu när det är kallt ute , brr .. jag fryser bara när jag tittar ut ..
Såååå.. hur har eran dag varit hitills då?

återkommer senare :)
pusspuss

This is my way to the highway


suddig . men det är meningen :p
Det blir tyvär ingen dagens outfit idag .. ledsen ..

Förresten, är det någon därute som vet vart man kan köpa läshår till ett bra pris ? TACK PÅ FÖRHAND BABIES ! imorgon blir det förmodligen shopping , det är jag verkligen sugen på .. men skola först förstås .. -.-' tar bussen ner til stan sen :) hehe , händer imorgon för er då?

nu ska jag ut och fotografera, på med vinterjackan , mina fina nya skor och kameran förstås :)

Hoppas att ni kommer ha en bra dag, återkomer förmodligen ikväll med ett snabbt litet inlägg.
puss på kinden

din dröm , min verklighet


skjoooortaa :)
Nu har jag tänkt att klä på mig , och sedan fotografera dagens outfit :) Funderar på att färga håret, nu har jag ljustbrunt , antingen ska jag färga det mörkare eller ljusare , i need youre help ? :) Kom gärna med förslag på vad ni tycker . Jag har ju haft alla möjliga frisyrer , som ;

Långt hår med mittenbena
Kortkort hår
Mellanlångt hår
Mellanlångt hår med lugg
Blont
Vittblont
Mööörkbrun
Brun
Kastanj brunt
Och nu , ljust brunt .
Och funderar på en förändring , vad tycker ni ?

Ja , som ni ser har jag haft alla möjliga frisyrer/färger , hehe .. Nu ska jag klä på mig ..
See ya babes

'Cause i felt this deep connection when i look in youre eyes



flowers and money , thats the shiit ! :D
Dom här bilderna fotograferade jag igår , är ganska nöjda med dom , har inte redigerat dom eller så.. Orkade inte göra det , det tar en sån tid !

Idag ska jag inte göra så mycket alls faktiskt , bloggande, och bara vara hemma , om jag inte ska träffa kompisar . Händer idag för er då? :)

Har inte så mycket mer att skriva , vi hörs sen :)
kyssar

Söndag


my babyyyyyyy!!
g o d m o r g o n !
har precis vaknat , gick upp och bestämde mig för att äta frukost , men insåg senare att det faktiskt inte fanns någon mjölk, blev helt förskräckt men mamma och pappa får handla de sen :) hehe , hoppas att ni har sovit gott . det har jag själv faktiskt , igårkväll kom felix och felix förbi , helt utan anledning , så spenderade lite till med dom gullungarna och sen skulle dom sticka så masa mig framför datan ..

har också hittat min drömkamera , im iiiiiiiiiiiin löööööööööööööööööööööööve!!!!!!!!!!!
¨
har inte hunnit fotografera några outfits än , det får komma senare :)

vi hörs sen då :)
kyssaaar

Hippie



dagens outfit , långarmad randig tröja , H&M - 99 kronor , jeansleggings , H&M - 149 kronor , och hippie band köpt på åhlens

ttja !
Hoppas att allting är bra med er ?! Själv mår jag utmärkt , emma sov som sagt hos mig igår tills idag , det har varit jättemysigt , vi blv hämtade vid nio och åkte hem till mig , vi tittade på dvd och käkade godis, jag somnade direkt . sööööööööööömntuta :) iallafall , nu har emma åkt hem .

Här har ni dagens outfit också , haha . känner mig som värsta hippien i detta hårbandet , haha !
Visst är jag coooooool?! :o
n ska jag fixa min design :) hihi , vi ses bitches :)

Fredag

 
Hej ,
sitter hos emma just nu och gör ingespeciellt faktiskt , vi drar snart hem till mig för att emma ska sova där:) det ska bli kul , dagen har tillbringats för detmesta me emma .. superskön dag faktiskt, imorgon har jag inte planerat någonting speciellt förutom att jag förmodligen är med emma ;)

Hur har eran dag varit hitills?
Ha en bra kväll!
Pussar :)

Beställ design

Maila [email protected]

RSS 2.0