Effekt


Kamera - Canon EOS 1000D - Redigeringsprogram - Photoshop 4.0


Hej sötnosar.
Dagen har varit helt okej , fick sluta en lektion tidigare p.g.a sjuk lärare. Toppen ! Spelade lite biljard och sen blev jag hämtad. Har inte mycket att skriva. Snart påsklov , så jävla skönt.

Dagens är mina blåa leggins, svart kofta, vitt linne och gröna skor. (y)..
Har inte mkt mer att säga.

Hare!

 

Blue and yellowDet var tjocktröja , blått och gult nagellack och leggins :) jag redigerade den sista bilden , men den ville inte synas .. -,- , ni får nöja er :)
Godmorgon Söndag
. Dagen kommer förmodligen att tillbringas med bästavän, vi har inte planerat något speciellt , de kommer säkert senare :) Gårkvällen var skit rolig , tillbringades för de mesta framför datorn i mörkret. Vi deltog självklart i erath hour, gjorde ni?

Nu ska jag för de mesta svara på kommentarer . Ha de bäst tills jag återkommer :D

Kyssar

KLICKAKLICKAKLICKA 

Oavgjort


Ph by me
Matchen slutade 1-1 . Men fan vad vi hejade :)

Kvart i ett började vi gå fastän matchen började två. Men vi skulle handla godis innan också. Svullon . Vi gick till affären , och sen väntade vi på Maji , Anneli och min syster. Vi handlade godis tillsammans och gick sen till matchen.Det var skit kallt , och blött på stolarna . Men jag överlevde. Jag satt på min jacka.

Nu sitter vi och tittar på tv och ska snart gå och ta oss nått att äta !

Hare bra angeles!

Fotbollsmatch med bästavän
Hej !
Dagen kommer tillbringas med EmmaBästavän , vi ska titta på ett par kompisars match . Dom är verkligen bra, dom vann förra matchen med.

Igår var jag i sthlm hos tandläkaren , dagen började med att jag vaknade åtta-nio. Jag åkte inte till skolan för att då skulle jag missa min tandläkar tid. Sen gjorde jag mig iordning och satte mig i bilen med mamma för att hämta upp min syster. Sen skulle vi ta bussen klockan 10. Sen flöt allt bara på. När vi kom upp till tandläkaren så fick vi vänta några minuter, men sen kom han och välkommnade oss in. Jag var först, och fotot man tar i munnen gick utmärkt , har haft problem med de förut , har alltid haft en sån liten käke , men de lönar ju sig att vara lite stor i käften ibland ;)

Sen efter allt hos tandläkaren gick vi ner till stan/gallerian , vi gick in på eursko eller vad de heter och jag såg nog världens coolaste converse, men jag ville inte köpa ett till par , har ju redan ett par äkta. Sen gick vi in på dinsko och där hittade jag ett par coola gröna fräna fejk converse, så dem köpte jag.

Sen flöt de som sagt på , min syrra köpte rosa converse, jag ett par blåa leggins från gina , en tjocktröja från bikbok o ja , ett par skor. 

Ledsen för mkt text, + till dem som läser :)

(:

ännu en kommentar :)
" ska det va så att det inte går att trycka på länkarna där uppe, eller asså fattar du ?:) du kanske ska fixa det ?:)"
 
svar : förlåt , har lixom inte hunnit fixa de :) tack förresten , hade glömt bort de!

Seriöst?

Nu har jag fått en kommentar av en tjej, som jag inte tänker ta upp namnet på men som vet vem hon är.
Detta är en tjej , som har fått för sig att jag härmar allt och alla med mina designer, som om jag avgudar henne. Vilket , jag faktiskt inte gör.jag kan tyvär inte svara på din söta lilla kommentar, för mitt internet krånglar , du får nöjda dig med det här :)! 

Men kommentaren löd såhär :ELSA! jag ser vilken design du har "härmat", ge dig nuuu. kan du inte komma på ngt eget istället? försök :).

Och mitt svar till stumpan / P.S JAG SKULLE ALDRIG ! ALDRIG , SKRIVA SÅHÄR TILL NÅN JAG INTE KÄNDE.: Gulligt att du går in på min blogg , lägger ner tid på att skriva en skit onödig kommentar till mig. När jag faktiskt inte har bett dig om din jävla åsikt ! Jag har inte setat i två timmar framför photoshop och DDB för att få kritik för att jag har "härmat " någon , om jag är en sån härmis , varför lägger du ens ner tid på att titta in i min blogg och kommentera, ett tips , skaffa dig ett liv?


Jag känner denhär tjejen , från ett år tillbaka. Och vi är inte vänner, det är därför jag svarar ganska hårt. Men hon har varit på mig hela tiden och sagt " Wannabee, sluta härma mig med designer. Så jag säger bara ifrån nu. Men , hon kan ju forsätta i sin väldigt bra blogg och fortästta skriva om hur hennes " jobbiga liv " och hur hon har det :)

Lycka till i bloggvärlden tjejen !:) !
RSS 2.0