ny adress till vinter?

bildlöst
Tänker kanske skapa en ny bloggadress till vinter. Köper kanske en ny systemkamera till vinter och ska då skapa en foto blogg till det som jag då öppnar till vinter eller ja , nu i vilket fall våran eller något .
Men funderar på adressen, kanske,

elsasf.blogg.se
Kom gärna med förslag, skulle verklien uppskattas !

hare bäst!

13:25 - Leopardo


tights - tshirt -  kofta

Jag vill ha snö till jul. Men så blir det nog inte , förra året kom det i sista minuten verkligen , jag älskar verkligen julstämningen, det är så himla mysigt. Jag älskar jul , det är helt obeskrivligt !

zzzZZzZ. Är jättetrött , vaknade halv nio . Suuuck , men får försöka klara av dagen ;) Nu sa jag fixa håret + sminket. Det blev ett snabbt inlägg ! Vet inte vad som händer nu , ska förmodligen städa rummet alldeles strax! Min blogg är tråkig , vad ska jag göra för att få den bättre ? Göra en ny blogg? Hjälp?

hare bäst sötisar!

11:09 - ny design


Kalender |
redigerad av mig
Ny design fixad, denna gång är jag faktist nöjd med den ! Vet inte vad ni tycker? Ni får gärna kommentera åsikter , ska nu gå ifrån datorn ett tag , har setat sen halv 10 , så nu ska jag titta på tv och njuta av dagen .

Jag återkommer förmodligen senare . Med nya bilder, ny text och massa med nya tankar !

hare gött medans

Härliga söndag - Första advent


Godmorgon soliga söndag & läsare !
Vaknade upp till världens vackraste utsikt , vi har ju lite havsutsikt härifrån sen dom högg av alla träd . Och nu så skiner solen upp , precis där , hur jävla underbart är det inte att vakna till det liksom? Så nu är jag på ett väldigt bra humör. + Första jäkla advent :D 

Missade robinson igår.Tyvär gjorde jag det , jag slumrade till lite i soffan men vaknade lite efter det hade slutat , men som tur var spelade pappa in de så jag kan se det idag , toppen !

                                                            Sovit gott?

' Flower




Bilder tagna just nu. Är faktiskt inte så himla nöjd , jag behöver verkligen en ny kamera , ni ser ju hur dålig kvalite min nuvarandre har? Nytt köp förmodligen snart ! ;)

Vad gör ni ikväll? Jag ska snartsätta mig och titta på "Robinson" nu har det börjat igen också, har aldrig varit riktigt förtjust i de men , kan ge det ett försök , någon annan som tittar ? :D

Hemma - Ny datamus


Är den inte sööt? ^^,
Har köpt en ny mus .
Nej , självklart inte djuret mus , utan en datamus ! Haha , en liten sån , fanns i olika färger men jag valde vit , och systermin valde rosa . Tittade också på skor , men hittade inga speciellt fina eller bekväma. Så jag hoppade över det , är nöjda med mina fina uggs ! ;)



Jag har funderat väldigt länge .. Och jag vet inte om jag ska fixa en ny domän ( .se blogg ) Eller en ny domän på blogg.se , har ångest , har tröttnat lite på elsaemilias.blogg.se , jag behöver er verkligen nu ! Snälla hjälp mig !

Hur kommer eran kväll att se ut?

Glace&Chic


Glace och chic , historiens bästa modetidning , okej .. Det var kanske lite överdrivet , men myyycket inspiration !! :D

Jag köpte tidningarna igår, har läst dom minst fem gånger ! Jag älskar att få inspiration från tidningar ! :D tuummpen upp för det alltså !!
Jag har olika sorters favorit tidningar , Frida , Sofismode , Chic , Glace , m.m!

Vad har ni för favorittidningar?

Lypsyl


Mina läppar är så otroligt torra nu , jättejobbigt. Så igår när jag och mamma var och handlade passade jag på att handla lypsyl ! Och mina läppar känns redan bättre !

Tänkte ha en fototävling snart ! Jag vet inte vad priset ska vara , kanske en bloggdesign eller en länkning , vet inte än ! Men, det kommer jag säkert på snart !

Julafton alldeles snart , mindre än en månad ! Det är otroligt !

Godmorgon sötisar !


Ååååh vad jag vill ha sommar igen , på bilden är det jag och Nicole som ligger i gräset och skrattar skrattar&skrattar , jag saknar sommaren !


Godmorgon lördag ! Det känns verkligen inte som att det är lördag idag , det är nog p.g.a att vi inte var i skolan i måndags , skönt ! Men nu är det lördag och jag ska bara slappa !

Ska alldeles strax sätta mig och äta frukost med familjen . Idag har jag inte planerat någonting speciellt , jag ska nog bara förmodligen vara hemma och fixa lite i bloggen m.m , blev inte så himla nöjd med designen igår , så de blir en ny senare , förmodligen efter frukost eller sen på kvällen !.

Vad ska ni göra idag?
Nu ska jag gå och äta frukost , hare !

Ny design !


Ny design här !

Är ganska nöjd , lite iallafall , ska kanske ändra bilderna i headern senare .. Alla bilder inte inte tagna av mig , tänkte mig snöfall , men det verkar som om alla har det nu ;) Så det hoppas jag förmodligen över ^^

vi hörs imorgon !

Svar på frågestunden

'Har du någonsin ljugit så att det har blivit bråk?
Svar ; Ja , inte skit stora bråk typ fight, utan mer lite pratbråk. Men det löser sig snabbt.

Har du något husdjur?
Svar ; Ja , jag har en hund med namnet Taylor :)


Vad tycker du en blogg ska innehålla?
Svar ; Jag begär inte nåt av något , men själv tycker jag att en blogg ska inehålla allt och lite till , så att man har mycket att läsa :)


Hur fick du en sån snygg blogg?
Svar ; Gud vad sött sagt ! Tack ! , det kan jag inte svara på , vet inte hur jag har fått till det ! :*


Din favoritmat och favorit färg?
Svar ; Min favoritmat är tacos , och min favoritfärg är blågrön :)

Hur gammal är du?
Svar ; Tolv , ska fylla tretton

Läser du kissies, dessies & paow's bloggar?
Svar ; Läste , tycker dom är lite mycket ;) Men bloggarna är toppen

Vart bor du?
Svar ; Norrtan ! Norrtälje ;)

Vilken favoritfärg har du?
Svar ; Blågrön

Vilken favoritblogg?
Svar ; Oj , massamassa ! :D

Vad är det bästa med vinter?
Svar ; Dom mysiga halsdukarna och uggsen

Skidsemester eller utomlands?
Svar ; Ojherregud , svårt att välja , tror det blir utomlands! ;)

Cola eller fanta? :D
Svar ; FAANTA !!

Vilka bloggar läser du av de mindre bloggarna?
Svar ; Själv tycker jag inte att någon blogg är speciellt mindre än någon annan , folk kanske tycer att kenza är skitstor , det är hon ju , men tycker att alla bloggar är lika mycket värda :D , läser då alltså allas !

Vad ska en bra blogg innehåll?
Svar ; Allt och lite till :D

Vad är det bästa med att blogga, enligt dig?
Svar ; Alla söta kommentarer :D

Hur länge har du bloggat?
Svar ; Oj , länge , men inte på denna blogg , utan på andra me :)

Vart ser du dig om 5 år?
Svar ; Då är jag alltså 17-18 , vet inte om jag ser mig framför datorn och bloggar , kanske , kanske inte , satsar förmodligen på skolan och utbildning .

Om du fick ta med dig en enda person till en öde ö, vem?
Svar ; Antingen felix eller emma ;)

Om du skulle skriva en bok om ditt liv såhär långt, vad skulle den heta?:)
Svar ; Kul fråga !! :D, förmodligen , "livet enligt elsa " eller något liknande ! :D

Tycker du om en kille i skolan?
Svar ; Jadå :D


Sådär ja , hoppas att ni blev glad över svaren , haaaree

' I give you my heart


är ganska nöjd med bilderna , inte helt men ganska .. Inspiration ifrån flickr såklart ! :)

Kul att ni frågar i min frågestund , i nästa inlägg får ni svar ! wiihoo ;D

återkommer då

Frågestund




Tänkte ha en frågestund , tänkte mig prova på en sån , har gjort en förut och då flippade allt ur och jag fick avbryta . Hoppas bara inte de händer igen ;s , isånnafall avbryter vi och får köra på en annan gång.

Men komigen nu förfan !

frågafrågafråga

hugomelvinraatikainen



jag älskar emmas lillebror - huuugooo :D

Ååååååh , han är ett sånt barn som är så hiiiiiimla söött !!!!
Han är gla' hela tiden , förutom nu förstås nu när emma bär ut hugo ur rummet och busar! Busungar , sen så är det första han vill göra när han kommer hem till Emma att diska ! hihi ^^, otroligt söt är han !

Skolan har varit helt okey , dagen likaså , det dras hem halv sju , händer ikväll?

♦ heiniken - just nu




man måste fan bjuda på sig !!

Sitter här , fortfarandra i min sovtröja - heiniken.

 historien om tröjan är faktiskt att jag vann den på cinderella , dom som inte vt et vad det är - en stor båt , och nu sover jag i den , jag skulle ju knappast inte kunna gå till skolan i den , eller jo i skolan skulle jag kunna ha den , men vad skulle folk säga på bussen lixom ? ^^,

Ny design uppe , det var inte den som egentligen skulle upp , men jag är nöjd med den mindre avancerade delen ^^ , gillar mest såna designer , ska fixa om headern , en ny bild och jag blir nöjd .

Snart ska jag och emma fotografera , vi ska blåsa upp ballonger , vi blev så himla inspirerade av bilderna från flickr. så vi ska testa på oss ett par ! :)

ÅTERKOMMER

flickr.com




faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaantastiska bilder säger jag bara !

Håller ni inte med ?

Har setat i en timma eller något i den stilen och tittat igenom bilder från flickr.com , jag älskar verkligen bilderna och dom tar aldrig slut , vad tycker ni ?


Godmorgon läsare


Godmorgon på er !
Har precis vaknat och tänkte lägga in ett litet inlägg innan jag ska fixa mig , igårkväll kom killarna hit igen , vi hade super som alltid , men dom gick hem vid elva , sen ringde henrik och austin ett antal gånger och ville att vi skulle komma ut , men ingen av oss orkade så, det blev inte av..

Studiedag idag , vi är alltså lediga , skönt som in i helvete , ny design på g , vill ni se hur den ser ut så checka in min designsida - http://modist.blogg.se , där ni också kan beställa designer , helt gratis ! :)

hare götttttt

Guld Marie


igår fick pappa en hel back med marie kex , emma och jag hissa r!
Hej , sitter brevid emma och tittar på tv , det blev ganska sent inatt och vaknade lixom halv elva och kunde inte somna om fast jag ville . Så jag är ganska trött .

Emma sover här inatt med , superkul ! Vi ska förmodligen träffa någon .

 Är det några bra program ikväll ?

Jäkla mobilknapp



Åååååh , jag blir så himla sur !

 Min knapp på mobilen har gått av , om ni ser är den grå , den ska vara rosa !
Min förra mobil var samma fast en blå , och den gick sönder så jag fick en ny , en månad senare går den sönder ! , i början brydde jag mig inte så mycket , men nu gör jag det.. DISS PÅ DET !!!

Och nu kommer min 22 åriga storasyster in och säger att hennes också har gått av, så nu är vi sura tillsammans ! ^^

ville bara lägga in det ! haha, återkommer med dagens sen ! hare

Lite bilder ifrån igår


Här har ni två bilder ifrån igår , uggs is tha shit right ?
Idag åker min kära syster och hennes pojkvän hem till göttan , kommer sakna dom en massa . Men vi ses snart igen , hoppas jag. Det är ganska tråkigt att jag bara träffar dom på födelsedagar och så. Men jag får ta och kanske ta ett tåg ner till göttan eller nåt i helgen. Men kommer sakna dom en massa !

Hoppas att ni har det bra , ska snart fixa mig , vad ska ni göra idag?

Godmorgon babes


kusinvitamin , saga , emma , jag och emma
Godmorgon !

Vaknade nyss med emma , festen vad i full gång igår . Det började med att emma kom till mig runt tre halv fyra . Vi satte oss lite vid datorn och dom första som kom var storesysters kompis och hennes pojkvän , dom var här ett tag och sen kom mer och mer folk . Sen var festen i full gång , fyrverkerier , presenter , dans .

Sen kom Affe , Belmin , Felix och Sebbe , och vi hade lite skoj med dom sen också , sen stack vi till donken med killarna typ tolv , och då fattade vi att det var stängt , så vi gick tillbaka , sen somnade jag när emma satt uppe :)

Så vart kvällen , hur hade ni det igår? ;)

Videoblogg


eller ja , videoblogg och videoblogg , en liten video när mitt kusinbarn dansar med min syster ( i rosa ) jag är med först och i slutet ! :D njuuuuuuuuuuut!

Sitter här med emma


vi bjuder
Hej !
Sitter här brevid emma och har kul med webbcam , gästerna kommer alldeles strax så vi ska också hinna städa lite , dagens kommer i nästa inlägg ^^

Emma kom för inte så länge sen , vi har kul :) , ska vi videoblogga?

hare

Godmorgon ^^


från flickr


Sha !
Jag vaknade nyss och ska alldeles snart fixa mig inför festen !
Det ska bli sjukt kul, ingen aning om vad jag ska ha på mig , det blir väl något bra till slut .

Har inte kunnat sova p.g.a min arm , den känns jätte svullen , men jag överlever ! hellre det än att få feber m.m .
I helgen blir det förmodligen emma , hon sover här ikväll , det ska bli jättekul .
Nu måste jag fixa mig !
Ha det skit bra ! :D

Svininfluens spruta


angående bilden , lägg märke till att en knapp har gått av ! :(

Hejhej !

Sprutan togs idag , det kändes inte så mycket , så ni som ska ta , oroa er inte . Det gör inte ont alls !

Dagen har varit okej , dagen började med att gå upp sex , och göra sig iordning för skolan , gå till bussen 20 över sju i spöregn och blås. SO första lektionen , trögt som vanligt ..

Sen togs sprutan , jag var ju nervös såklart ! Men jag överlevde , inge illamående , eller förlamning  som folk går runt att säger att man kan få !

Efter skolan följde emma med mig hem och jag var skitduktig på att städa rummet ^^

nu blire svar på kommenterar , wiiihoooo

stannar en lång tid


weard bild va? :p

Kommer nog stanna en lång tid framför datorn , har ganska mycket att ta igen efter min paus =), men det gör jag så gärna !

Imorgon är det fredag , det finns ett par nackdelar med det :

Mys framför tvn bakom godis - Kommer förmodligen komma mycket filmer , och godis tackar man inte nej till!

En dag tills festen - Ja , "festen " eller vad mn nu ska kalla det är ju på lördag :)

 Idol - Ja , idol följer nog alla "

Ta vaccinspruta -  Nejnejnej , tro inte att jag längtar till det , men vill bara få det gjort någon gång !

Ja , ett par nackdelar faktiskt !

Vad ska ni göra imorgon?

röda naglar


Jag gillar verkligen röda naglar , älskar't ;) vad tycker ni?

Tänkte fotografera lite bilder på mig , ser att det inte är så mycket av mig i min blogg , det hör ju lixom inte ens ihop ? :)

Så det får ni snart !

torsdag




krörde på lockigt 


Här får ni lite bilder ifån igår ! Elin och Mathias kom ända hit ifrån göteborg !

j a g  ä r  h e l t  u t m a t t a d  ,  t a r  d a g e n  a l d r i g  s l u t  ?
Dagen har varit väldigt seg , har varit trött hela dagen .
Ja , lektioner som vanligt , ingen ifluensspruta idag inte , den kommer imorgon . Ja , jag ska ta den iallafall , även fast jag har hört en massa om att man kan svimma m.m , tror inte så himla mycket på det . Men man vet aldrig , det ända som jag har hört och som förmodligen är sant också är att man kanske kan må lite illa , och det skadar väl inte ? :)

Sista lektionen hade vi NO prov . Det kändes bra och jag hoppas på ett bra resultat. :)

Nu ska jag fixa tillbax min gamla designen , kanske en ny bild i headern , vem vet ? ;)

Lina
en väldigt inspirationfull blogg värd att läsa !!!

kort med bästis


| bild fotad av : elsa - mig
Hej
Sitter här med emma och spelar kort , jag storförlorar , riktigt dålig är jag , vi kär stress , jävligt stressigt ^^ men det har varit en toppendag , pappas fest är på lördag , och emma min bästavän får komma och förmodligen sova här sen, är supergla', det kanske inte blir långtråkigt iallafall ! :D

det ska bli kul !
haft en bra dag hitills? ^^

kram

knokk





bilder lånad från knokk.blogspot.se


jag bara älskar dom här klockorna , om man bara inte snackar om dom underbara bilderna ,  gillar ni dom? :D

GODMORGON ! ^^





Godmorgon sötisar !
Vaknade för en stund sen ,  gårdagen var helt okej faktiskt , tidigt på morgonen drog jag ner till stan , gick runt och hittade ett par helt underbara leopard strumpbyxor , en leopard väska och sen på lindex en kofta , tummen upp ! ^^ men jag ä nöjd iallafall..

Pappa har sin stora fest om sex dagar och jag ska köpa någonting till honom, vet bara inte vad..
Vad tror ni att man kan köpa till sin pappa i födelsedags present? ^^

Ledsen att jag inte har bloggat på länge , blogglusten hade flugit iväg , men har andats in den igen, nu är jag igång och kör aldrig iväg ! ^^

Hare alldeles gött :D

ett snabbt hejdå!

Nu dras till till skolan , jiiippie !! typ.. hare bra ! :D

ROCK/KNOCK


istället för hiss/diss , kör jag på rock/knock ;)


Vad tycker ni om denna kofta? Provade den när jag var i täby med emma , jag älskade den fullkomligt men bestämde mig för att inte köpa den.. Vilket jag ångrar, men vad tycker ni?
RSS 2.0